Velox 52 projekti

Jäsenet esittelevät kulkimiaan ja tekeilläolevia projekteja. Vain VBCF jäsenet voi kirjoittaa kaikki toki lukea.
Velox-54
Cavalier
Viestit: 58
Liittynyt: 16 Kesä 2009, 21:36

Velox 52 projekti

Viesti Kirjoittaja Velox-54 » 05 Joulu 2009, 16:00

Hei
Ajattelimpa kirjoittaa tuosta toisestakin Veloxista. Tämä ostettiin vuonna 91 siskon mieheni kanssa Kemistä Luukkaan Matilta, itseasiassa ostimme kaksi koria toinen 56 vm velox, mutta 56 kori oli niin laho että se meni paaluun. Osia tuli myös melkein kolmeen autoon. Varsinkin tämä 56 velox oli osiltaan täydellisempi, mutta kuten kerroin niin laho ettei kannattanut alkaa kasaamaan. Oltiin siskonmiehen kanssa yhtäaikaa Rovaniemellä tekussa ja tehtiin tästä 52 Veloxista teknikkotyö (entisöinti/pohjustustyöt). Laitoin tämän myytäväksikin sivuille, mutta näyttää ettei ketään kiinnosta, joten aloin hommata osia tähän ja samalla sain 54 veloxiinkin kulutus varaosia kun hain Bodenin ja Jokkmokin väliltä just samanlaisen 52 veloxin( eroa 54 veloxiin, että konepelti aukeaa sivulle). Nyt sitten olisi ovia, konepeltejä, etulokasuojia, takaluukkuja ylimääräisiä ja 2-3 moottoriakin olis!
Tästä projektista puuttuu vielä takalamppujen kromi ja muovi koristeet ja toinen suuntaviitta, ebaysta olen löytänyt takalampunlasit ja muuta pientä kulutusosaa. Laitan vielä kuvan noista lamppujen koristeista jos jollain sellaiset olisi tallessa.
Veloxin takalampun kromi ja muovi koriste.jpg
Velox 1952.jpg
Velox 1952 takaa.jpg
Eli projektissa on vaarät ovet vielä paikallaan, mutta peltityöt on tehty ja hyvissä pohjissa, moottori on kunnostettu täysin. Työn sarkaa siis riittää, ellei joku halua ostaa tätä itselle.
Terveisin Velox-54/52