Sivu 1/1

Victor FB ´63 rojekti

Lähetetty: 01 Tammi 2010, 23:39
Kirjoittaja Ipa
Miepä siirränkii tän mun "joulupukinkosto"-projektini tänne oikean otsikon alle. Ilmeisen tuhma olen ollu kun pukki, tuo lasten rakastama karvaturpa, toi mulle risujen sijaan fb:n.... :roll:
Siis romikselta pelastettu, kymmenisen vuotta siellä työmaakopin kattokoristeena ollu ja nyt jouluna rojahti tohon pihaan. Hautautu samantien hankeen ja syvälle, kun sitä lunta sitte rupes tupruttaa ihan urakalla.. tais luontoäiti katsoa parhaakseen sen peittää. :lol:
Nooh.. taitaa luontoäiteeki joskus katsoa pelkkää sammalkuorta, kas kun oli muutes HIANO takahudlari sisältä kun sen routamaton avustuksella ja Hortonin kuluneella avaimella sain auki :shock: . Tyhjähän tuo kaikista lupauksista huolimatta oli, :| vanhoi filtei vaan, ja ajattelinki että ne siin kivasti on laitettu peittämään kissan mentävät reikäset.. mut ei kolon koloa, ei pehmyttä pintaa. Sanoisin ko vähä putsaa nii se on siin! 8) ..siis takahudlari.. muuhan on vielä toistaiseksi varsinainen mysteriet. Mutta sanoisin että lupaavaa on.. :wink:

Aiai kun kelit vähä suojan puolelle heittää, niin tarkastelemma sisätiloja oikein päivänvalon kans.. ulkoahan se on varsin ryhdissään. Vähä ilmaa renkaisiin ja kuulema Autoglymin karavaanari-putsakkeella saa sen sammalketon liuotettua pois pellistä. Muutama elämän kolhu on sinne tänne peltiin tullu aikojen saatossa, mutta paikalle raahaamani hmm.. :roll: asiantuntija -lähteen mielipide oli että museoon vaan! :roll: tiiä siitä sinne... :wink:

Päivitän kuvien kans kun on jotain uutta kerrottavaa, mie oon ihan liekeis tästä :mrgreen: NAM!

Re: Victor FB ´63 rojekti

Lähetetty: 02 Tammi 2010, 16:22
Kirjoittaja Jarko
Ipa kirjoitti: mie oon ihan liekeis tästä :mrgreen: NAM!
Sen uskon. Minullakin seisoo jo pelkästä sanallisesta kuvauksesta.

Re: Victor FB ´63 rojekti

Lähetetty: 03 Tammi 2010, 18:45
Kirjoittaja Ipa
Jarko on näköjään täysverinen Vauxhall-mies! :lol: :lol: :lol:

Re: Victor FB ´63 rojekti

Lähetetty: 03 Tammi 2010, 18:56
Kirjoittaja kovanma
Vilkaseppas Ipa nettiautoa.... :shock:

Re: Victor FB ´63 rojekti

Lähetetty: 08 Tammi 2010, 18:38
Kirjoittaja Ipa
kovanma kirjoitti:Vilkaseppas Ipa nettiautoa.... :shock:
mie katoin joo se sininen fc.. :shock: :shock:
onhan se nami mutta on sillä hintaakin :shock: eihän tuo tietysti hullu oo se joka PYYTÄÄ... :wink:

Re: Victor FB ´63 rojekti

Lähetetty: 08 Tammi 2010, 18:52
Kirjoittaja Ipa
Maijalle on ny sit lämmin tallipaikka vuokrattu... oi onnea! 8)
vielä ko sais sen sinne... huomena joku onnellinen :roll: kaivaa sen tuolta, sinänsä ihan kauniina hohtavien hankien keskeltä ja tarkistaa pyöriikö ees ne renkulat siel alapuolella.. selviäis sillai kevyemmin puomin kans vetämällä. Ei tarvis nahkoineen vetää traktorin peräs.. :oops:

Re: Victor FB ´63 rojekti

Lähetetty: 08 Tammi 2010, 18:53
Kirjoittaja kovanma
No ei tuo minusta paha ole museo autoksi... Ei sillä, että minulla rahoja moiseen olis... :( Mut jos ajattelee mitä maksaa oman rojektin saattaminen vastaavaan kuntoon.. Vois olla että selviäis loppupelissä halvemmalla kun hankkis tuon...

Re: Victor FB ´63 rojekti

Lähetetty: 08 Tammi 2010, 20:39
Kirjoittaja markok
"kovanma" kanssa samaa mieltä ettei ny hirmu hintanen tuo nettiauton mutta ei itekkään pysty ees kuvitella sen ostamista..
useesti saa valmiin halvemmalla mitä ite tehen mutta joku siinä rassaamisessa viehättää ja tietää sitten mitä saa. kaks piippunen homma..
:roll:

nykypäivänä,maalaus,verhoilu ym työt on hiton kalliita ja materiaalikki.
mulla ilmaseks saatu auto ja hyvä lähtökohtanen nyt vuorossa työn alla ja siitäki tuloo "liian kallis" että ei tehä kannattas mutta minkä sitä mielelleen saa ja kaikkee ei kannata järellä aatella :D

Re: Victor FB ´63 rojekti

Lähetetty: 08 Tammi 2010, 20:53
Kirjoittaja kovanma
Niinhän se on... Harrasteautoilun viehätys piilee juuri ropaamisessa ja osien metsästyksessä... Mitään järkeähän tässä ei ole :mrgreen:

Re: Victor FB ´63 rojekti

Lähetetty: 08 Tammi 2010, 21:43
Kirjoittaja telwin
kovanma kirjoitti:Niinhän se on... Harrasteautoilun viehätys piilee juuri ropaamisessa ja osien metsästyksessä... Mitään järkeähän tässä ei ole :mrgreen:
Aamen.

Re: Victor FB ´63 rojekti

Lähetetty: 07 Helmi 2010, 21:27
Kirjoittaja Ipa
Maija on nyt sit sisäl lämpöses.. 8) ensin pani hanttiin ihan tosissaan ja jumitti nelipyöräharauksella vastaan. Luuli varmaan ressukka et noutaja vihdoin tuli. Samantien kun sisälle pääsi, laukes fillarijumi ja rullas ihan leikiten omalle paikalleen. Näki tietty yhen rooverin tallin takanurkas ja hokas et taivashaa tää onki eikä mikään paalaamo :mrgreen:
Pari päivää annoin sen sulatella ja tänään käytiin lasten kans irrottamas penkit ja heitin kuution verran märkää mattomassaa maata kiertävälle radalle. Mukaan pääsi myös talitiaisen ja keltasirkun kuivahtaneet jäämistöt.. rauha heidän linnunsieluilleen.

Mattojen huonosta kunnosta huolimatta ei menny ruuvari (ei taltta- eikä ristipää! :wink: ) lattiasta läpi. Tätä ei ihan suosiolla uskottu ja sit sitä hakattiin oikein miesvoimin ja hämmästys oli suuren suuri kun hurjasta paukkeesta huolimatta mikään ei menny läpi! haahaa!! :lol: No yhest sivusta löyty pieni (siis pienen pieni) reikänen, mutta kyllä sillä osastolla vähällä pääsee.
No siihen se helppous sit jääneekin.. ja kukaanhan ei ole vielä ryöminy auton alle... :roll:
Enpähän sit muistanu ottaa kameraa mukaan, mut eipähän tuo tuosta kummosekskaan taida itsekseen muuttua eli kuvataan sit ens kerralla vaik vähä enemmän :wink: