Maailmanlopun Viva

Vierailijat esittelevät kulkimiaan ja projektejaan.
SamiK
Viscount
Viestit: 1310
Liittynyt: 05 Marras 2006, 14:30
Paikkakunta: Pikitien eteläpää.

Re: Maailmanlopun Viva

Viesti Kirjoittaja SamiK »

No jo on menoa tuollainen "turvaan" vienti. Toisaalta hyvä että viedään tienposkesta pois ettei hajotettaisi. Mutta sitten taas ei ilmoiteta kenellekkään että vie.
1970 hb Viva
Viceråy
Nova
Viestit: 8
Liittynyt: 06 Maalis 2021, 14:25

Re: Maailmanlopun Viva

Viesti Kirjoittaja Viceråy »

Tuohan on ilmiselvä varkaus ja ilkivaltatapaus, ei muuta kuin ilmoitusta poliisille ja hinurit leivättömän pöydän ääreen.
ApocalypseViva
viva
Viestit: 19
Liittynyt: 17 Elo 2022, 10:20
Paikkakunta: Kerava

Re: Maailmanlopun Viva

Viesti Kirjoittaja ApocalypseViva »

Lisää palikoita saapui;

Kuva

Ideana siis saada tuo Vivan mittaristo digitaaliseksi, testailin tuota gps nopeusmittaria käyttöautossa ja se ei kovin hyvin yhdistä satelliitteihin, tarvii ostella toisenlainen vielä kokeeksi jos olisi parempi yhdistyvyys, tai sitten selvitellä mitä tuo mittari sisältää jos sen siihen saisi jotenkin antennin vahvistimeksi. Mutta selvitellään taas kun päästään sinne asti. Lyhyesti siis; Vanha mittaristo siis irti, sitten joku peltinen taustalevy mihin nuo kiinni, ja päälle tummennettu pleksi jolloin mittarit ei näy. Ehkä oma katkaisija mittareillle johonkin.

Kuva

Talli on saatu myös kuivattua vesivahingon jälkeen ja saa paremman värin pintaansa. Koitan saada tulevana viikonloppuna tuon tallin maalailtua loppuun, jotta vihdoin pääsisi aloittamaan koneen kasausta. Gulfin värejä yritin etsiä ja livenä nuo näyttää paremmalta kuin kuvassa, vielä tietty puuttuu musta raita tuosta värien välistä, katto tarvii myös maalata valkoiseksi. Projektit etenee hitaasti mutta varmasti. :lol:
Markus Vuortio
Vastaa Viestiin