Jarrua

Yleistä Autoharrastukseen liittyvää jutustelua.
Vexi
Magnum
Viestit: 279
Liittynyt: 28 Joulu 2006, 23:27
Paikkakunta: Oulu

Jarrua

Viesti Kirjoittaja Vexi »

Tässä "joutessa" tuli laitettua osiin HC:eestä irrottamani pääsyltty. Siinä oli ainaskin viimeset kolme vuotta ollu ongelmana kun välillä poljin tuntui pehmeältä ja painu reilustu syvemmälle. Ei ihan pohjaan mutta kuitenkin. Viaksi paljastui perinteinen, sylinterin kumista (etummaisesta) oli pala pois. Ei ihme jos nesteet virtaa vääristä väleistä. Liekkö pala irronnut jo kumisarjan asennusvaiheessa :?

Nyt alkas kaikki tilpehöörit olla puhdisteluna runko-osaa lukuunottamatta. Ensin ajattelin hoonauttaa sen, vaan sitten tuli mieleen kokeilla hoonaamista itse hiomakivillä. Onkos kellään kokemusta noitten porakoneeseen laitettavien hoonauskivien käytöstä :?: Ite en ole koskaan kokeillut, mitä pitää huomioida ens kertalaisen, maksaako vaivan vai vienkä koneistamoon ryöstöhinnoille, paalaanko :?: :wink: Jotain uutta pitäsi oppia joka rojektissa :mrgreen:
Avatar
rvuori
Firenza
Viestit: 142
Liittynyt: 23 Elo 2008, 00:26
Paikkakunta: Helsinki

Re: Jarrua

Viesti Kirjoittaja rvuori »

Mitähän nuo "ryöstöhinnat" mahtavat olla.Tuskin 30 egee.Se sama sulta uppoo siihen, kun ajelet ostamaan sen kivisarjan ja siihen kun virittelet sen viilapenkkiin ja poltat käämisi sen porakoneen kanssa josta ei oikeaa kierroslukua meinaa millään löytyä ja sen jälkeen pilkot kivet p....un päreksi ja viet lopulta sylinterin koneistamoon ja saat sen sieltä pestynä ja puhtaana ilman yhtäkään peetä eikä ärrää. Entinen koneistaja.
Reijo
Firenza 2,3SL
Vexi
Magnum
Viestit: 279
Liittynyt: 28 Joulu 2006, 23:27
Paikkakunta: Oulu

Re: Jarrua

Viesti Kirjoittaja Vexi »

kiitos kannustavista kommenteista :mrgreen: :mrgreen: Jotensakkin noin sen ajattelin menevän, hyvä saada vahvistusta omille näkemyksille. Juurikin näistä syistä en ole tähän päivään mennessä sortunut niihin porakonekivihommiin :wink:
Muistaakseni Triumphin kytkinsylinterin hoonaus oli kovasti hinnakkaampi kuin 30eguu, muisti tosin saattaa heittää kun tuosta on jo muutama vuosi aikaa kun olen viimekis jotain hoonauttanut :?:
Vastaa Viestiin