Sivu 1/1

Viva HC/Magnum oven lasi

Lähetetty: 11 Touko 2023, 21:45
Kirjoittaja v.virtanen
Millainen oikeaoppinen tapa on irroittaa Otsikon mukaisten autojen kuskin ovesta lasi irti?.....Tilanne on seuraava, minun Magnumissa kuskinoven lasi ei pysy linjassaan, kun sitä veivaa ylöspäin, eli lasi tulee karmien sisäpuolelle, siis poistuu niistä tiivisteuristaan :roll: .....Huomasin, että se lasi lonksuu sieltä alapäästään, jonka takia se sitten kertautuu yläpäässä :clap: .....Minulla on ainakin pari kappaletta purkuovia, joista saa otettua lasit ja mahdollisesti myös ne lasin nostosysteemit.....Eli kysymys siis, että onko jokin tietty järjestys, joilla homma purkaantuu, ja kasaantuu sillai isompia tuhoja aiheuttamatta.?

Re: Viva HC/Magnum oven lasi

Lähetetty: 11 Touko 2023, 22:33
Kirjoittaja vivamanTT
Oviverhoilu vaan pois ja tutkimaan. Oven sisässä olevat kiskot on irto osat ja ne on kiinni ruuveilla.. luultavasti tullut niissä olevista liukutiivisteistä lasi ohi.

Re: Viva HC/Magnum oven lasi

Lähetetty: 12 Touko 2023, 11:51
Kirjoittaja v.virtanen
Homma selvisi, olikin säätöhomma, ja purkuovesta otin sen ikkunakiskon, joka on ovilukon puolella, vanha oli poikki, ja lasi ohjautui ylösveivatessa auton sisälle kaartaen....Nyt pysyy omalla radallaan 8) ......Samalla sai voideltua ovilukkosysteemin ja öljyttyä oven sisäpuolen hyvin.